Informatie

Onze kittens:

* Op de leeftijd van 5 weken mogen ze kittens hun eerste bezoek ontvangen.
* Ze worden volledig geënt, meerdere keren ontwormd en gechipt.
* Vanaf de 14de week mogen de kittens verhuizen naar hun nieuwe warme mandjes.
* Elke kitten krijgt een mooie stamboom mee van het NLKV.
* Ze zullen in bezit zijn van een Europees paspoortje met daarin hun gezondheidsverklaring van onze dierenarts “Dierenkliniek Arkel”.
* De kittens nemen een goed gevuld kittenpakket mee naar hun nieuwe huisje met onderandere voer voor de eerste dagen, speeltjes enz.
* Worden verkocht met een verkoopovereenkomst met daarin de garantiebepaling.
* Ze groeien de eerste 5 weken op in de slaapkamer zodat er geen andere katten zomaar bij kunnen komen, de moeder kan de kamer in en uit.
Vanaf de 3de week komen Amaya en/of Kasumi, Tsunami en Mazeus elke dag op de slaapkamer om gedag te zeggen zodat de kittens geen vreemde worden voor hem en wederzijds, na de 5de week zullen ze dagen doorbrengen in de woonkamer om alles te verkennen, zijn daardoor goed gesocialiseerd. Er komen kleine kinderen over de vloer en andere familieleden die ze graag willen knuffelen en met ze willen spelen.

Indien u interesse heeft in één of meerdere kittens dan bent u van harte welkom en kunt u geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze cattery.
We vragen u wel, om niet die dag ook een andere cattery te bezoeken in verband met eventueel besmettingsgevaar.

Als u na het kitten bezoek nog steeds interesse heeft, en er nog even over na wil denken is dat geen probleem. U mag ook meerdere keren op kitten bezoek komen. U kunt eventueel ook een optie nemen op een kitten gedurende 6 dagen. Besluit u daarna het kitten een warme en liefdevole thuis te willen geven, dan vragen wij u om het reserveringsformulier in te vullen en een aanbetaling te doen van €200,-

Wij zien het liefst onze kittens naar liefhebbers gaan, maar fokkers zijn ook welkom om te reageren.
Uiteraard hanteren wij andere prijzen voor fokkers dan voor liefhebbers.
Wij brengen de kittens bij u thuis op de leeftijd van minimaal 14 weken en om de 4 dagen tot 1 week mag de volgende kitten verhuizen, op de dag van verhuizing wordt dan ook de koopovereenkomst ondertekend, welke u vooraf uiteraard heeft kunnen inzien.
Daar de Maine Coon een echt gezelschapsdier is, wordt het op prijs gesteld als er een speelmaatje in huis is,dit hoeft echter geen Maine Coon te zijn.

De gezondheid van onze katten staat bij ons voorop en al onze katten worden voorafgaand aan een nestje getest op diverse erfelijke aandoeningen.
Al deze testen(fiv/felv, HCM(dna) PKD (dna) Patella Luxatie, SMA, PKdef) mag u natuurlijk ook in zien als u op kitten bezoek bent.
Voor meer informatie over de erfelijke aandoeningen neem dan een kijkje op Testen informatie

Indien u meer informatie wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op


kureas_nekos@hotmail.com